Veles World – Український бренд Одягу з Історією

Про нас

Veles World – Український бренд Одягу з Історією та глибинним змістом.

У своїх роботах ми хочемо донести певну ідеологію, іделогію честі, сили, патріотизму, вірності своїй крові та походженню, шанування свого коріння та рідної землі, своєї прадавньої віри, любові до Батьківщини, та культ воїна. 

Будучи язичниками та патріотами, усю нашу символіку можемо розділити на 3 спорідненні напрями. Слов'янське язичництво, скандинавське язичництво, та національна українська символіка.

 Читати далі
 
 
28 January 2023 21:17:18
Views: 170
 
 
Світшот: від модного винаходу до виразного стилю

Ось вже декілька весняно-осінніх сезонів поспіль світшот став одним із найпопулярніших предметів гардеробу як для чоловіків, так і для жінок. Цей унікальний одяг, який поєднує в собі зручність светра та практичність сорочки, завоював своє місце в гардеробах людей різних стилів та вікових категорій. Але чи знали ви, що історія світшота має глибокі корені, які сягають ще XX століття?

 Читати далі
 
 
03 April 2024 19:36:36
Views: 50
 
 
Фліс: екологічний комфорт та тепло для вашого одягу

Фліс – чудовий матеріал, який стає все популярнішим у виробництві одягу. Але що саме це за річ? Фліс, власне, це 100% синтетичне неткане полотно, яке виготовляють з поліестеру та інших штучних матеріалів. Назва "fleece" походить з англійської і означає "шерсть", але нехай вас не обманює це враження – фліс це синтетика, яка має здатність зігрівати, але вона зовсім не схожа на натуральну шерсть. Зазвичай для виробництва флісової тканини використовують вторинну сировину, таку як пластикові пляшки та плівку. Ця еко-концепція дозволяє створювати теплий та приємний на дотик одяг, при цьому борючись із забрудненням планети.

 Читати далі
 
 
04 April 2024 19:12:15
Views: 30
 
 
Багатошаровість: теплий і стильний світ моди з Veles World!

Збираючись на вулицю у холодну зимовий день, ми часто замислюємося над тим, як створити стильний, а головне, теплий образ. Що ж, ось де приходить на допомогу тренд 2024 року - багатошаровість в одязі. Цей підхід не лише додає вам комфорту в холодну погоду, але й робить ваш стиль більш цікавим та оригінальним.

Історія моди знає багатошаровість як вже відомо, але на деякий час забуте явище. У 80-ті роки чоловіки активно експериментували зі стилем, поєднуючи сорочки з пуловерами та піджаками. У 90-ті роки популярні були комбінації з лонгслівами та шкіряними куртками або джинсовими жилетами. І навіть наші бабусі, які так люблять утеплювати своїх онуків, були майстрами багатошарового одягу.

 Читати далі
 
 
04 April 2024 19:30:56
Views: 36
 
 
Page:
Sort by: